Algemene voorwaarden

 

Deze website van de Reformatorische Oratoriumvereniging is vooral bedoeld voor de koorleden. En tevens als een vorm van public relations naar de bezoekers van onze website. Tevens geeft de website veel informatie betreffende ons koor alsook over concerten en repertoire.

Daarnaast wordt de website gebruikt voor de verkoop van toegangskaarten voor onze concerten.

Bij een concert zijn er drie mogelijkheden om toegangskaarten te kopen.

  1. De toegangskaarten worden telefonisch besteld en middels een overboeking betaald. Na betaling worden de toegangskaarten via een mail verzonden naar de koper.

De koper kan bij het concert de toegangskaarten tonen op zijn/haar tablet of smartphone of uitgeprint op papier.

  1. De toegangskaarten worden bij de intree voor het concert gekocht en ter plaatse betaald.
  2. De toegangskaarten worden via de website besteld.

In dit geval krijgt de koper een bestelformulier op de website en kan naast invulling van zijn/haar personalia, het aantal en de categorie van de toegangskaarten vermelden.

Daarbij wordt de mogelijkheid geboden om het verschuldigde bedrag via iDeal te betalen. Zodra die betaling gedaan is, wordt er via deze website automatisch een mail met de bestelde toegangskaart(en) gegenereerd en toegezonden aan de koper op het e-mailadres wat door koper is opgegeven.

De koper kan bij het concert de toegangskaarten tonen op zijn/haar tablet of smartphone of uitgeprint op papier.

De prijzen van de toegangskaarten worden duidelijk vermeld op de website en staan ook op het bestelformulier.

Let op: Bij het aanschaffen van toegangskaarten geldt de normale bedenktijd bij online aankopen van 14 dagen niet. Volgens de Europese regels krijgen consumenten geen bedenktijd bij tickets voor evenementen met een bepaalde datum. Het gaat dan bijvoorbeeld om kaarten voor een concert.