"Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit"

Op 13 april 2024 hopen we als Canto di Lode weer een prachtig concert te geven in de Grote Kerk in Oudewater. Een mooi thema dat we invulling gaan geven met een bijzonder en gevarieerd programma. Voor het eerst onder leiding van onze nieuwe dirigent Gerard de Wit ( https://gerarddewit.nl/ ) . Met medewerking van het 'Dutch Baroque Orchestra' en Arjen Leistra 'continuo'. De solisten zijn Marjon Strijk (sopraan), Emilie Wijers (alt), Hugo Maillé (tenor) en Jasper Schweppe (bas).

Het programma bestaat o.a. uit 'Orgelconcerto BWV 1059' van J.S. Bach, 'Nichts soll uns scheiden von der Liebe Gottes' van D. Buxtehude, 'Das Blut Jesu Christi' van J.M. Bach en 'Du aber Daniël' van G.P. Telemann. In overeenstemming met het thema sluiten we het concert af met 'Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit' (Actus Tragicus) BWV 106 van J.S. Bach.

De toegangsprijs is inclusief een mooi en informatief programmaboekje.

De kerk is open vanaf 19:30 uur.

De voorverkoop prijzen gelden tot en met 12 april. Volwassenen € 20,00 , Jongeren en studenten van 13 t/m 27 jaar € 10,00 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. (ook voor 'gratis' kinderen een kaart bestellen a.u.b.) Op 13 april, de dag van het concert zijn de kaarten aan de kerk te koop. De prijzen zijn dan respectievelijk € 23,00 - € 13,00 - gratis.

 

De voorverkoop is gestart via onze website!

 

Laat u verrassen, van harte welkom!

Kaarten bestellen