Concerten

"Jubilate Deo" , themaconcert door Canto di Lode in de Hoflaankerk te Rotterdam

Op 5 oktober 2019 hoopt Canto di Lode een concert te geven in Rotterdam Kralingen. Een concert dat muziek zal bevatten uit verschillende stijlperioden in de klassieke muziek. Onder andere zal het motet 'Jesu, meine Freude' BWV 227 van Johann Sebastiaan Bach (1685-1750) worden uitgevoerd maar ook Psalm 100 'Jubilate Deo' van H. Andriessen (1892-1981). Daarbij wordt medewerking aan dit concert verleend door Gerrieke Verheij en Arjen Leistra die als solist zullen optreden bij dit concert.   

Meer informatie over tijdstip en toegangsprijzen volgen zodra die bekend zijn.

Concert Grote Kerk in Schiedam

Op 13 juli 2019 hopen we in de Grote kerk in Schiedam te zingen in de concertserie van de Stichting Muziek Grote Kerk op uitnodiging van Arjen Leistra. Arjen Leistra is als organist verbonden aan de Grote Kerk in Schiedam. In deze kerk is hij ook dirigent van het koor Vocalis St.Jan. Als stadsorganist van Schiedam is hij verantwoordelijk voor het beheer en de bespeling van de historische orgels in het Stedelijk Museum en de Havenkerk.

Het programma bevat een afwisselend repertoire van componisten als Haydn, Mendelssohn, Ireland, Stanford, Wesley, Bijster en Andriessen.

De toegang is gratis met een collecte voor de onkosten.